Prefectul a votat în cea mai mică secție de vot din Moldova (video)

0

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a votat în turul doi pentru alegerea preşedintelui României la cea mai mică secție de vot din Moldova și una dintre cele mai mici din țară.

Împreună cu soţia sa, reprezentantul guvernului în teritoriu a ales să voteze, de această, dată pe lista suplimentară a secţiei din Gorovei, comuna Văculeşti.
„Simţul civic ne îndeamnă să ne exercităm dreptul de vot, garantat de Constituţie”, a precizat prefectul Dan Şlincu, precizând că a votat pe listele suplimentare la Gorovei, pentru că a dorit să vadă cum este organizat procesul electoral și în mediul rural, mai ales în cele mai mici secții de vot. „Botoșănenii votează peste tot. Și în municipii, și în orașe, și în comunele mari, dar și în satele mici. Am vrut să văd cum se desfășoară alegerile și în cea mai mică secție din Moldova, pentru că și votul oamenilor de aici contează”, a declarat Dan Șlincu.

În jurul prânzului, la una dintre secțiile de vot organizate în cadrul Liceului Agricol a votat și suprefectul Dana Lozneanu. Aceasta a venit singură la urne și și-a exprimat repede votul, deoarece în secția respectivă nu era niciun votant.

Deja ai votat!
se încarcă...