Taximetrist înjunghiat în gât de propriul client (video)

0

Un caz șocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Botoșani. Un taximetrist a fost înjunghiat în gât de către clientul pe care tocmai îl transportase la destinație, pe o stradă lăturalnică din apropiere de Strada Petru Rareș.

După finalizarea cursei, clientul a scos brusc un cuțit, pe care i l-a înfipt taximetristului în gât și în piept, de mai multe ori. Imediat cum sângele a început să curgă din plaga de mari dimensiuni, atacatorul a ieșit din mașină și a luat-o la fugă pe străzile lăturalnice.

Norocul taximetristului a fost că un echipaj de Poliție l-a văzut pe atacator fugind și l-a oprit, realizând imediat ce s-a întâmplat, astfel că a fost chemat în sprijin echipajul cu medic al SMURD, pentru a-i acorda primul ajutor victimei. “Pacientul a fost preluat în stare gravă și transportat la Urgențe. Prezenta plăgi tăiate în zona gâtului, torace și menton. Avea mai multe plăgi și a mers direct la sala de operații cu hemoragie masivă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Atacatorul a fost reținut de polițiști și dus la sediul IPJ pentru a fi chestionat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...