Bărbat strivit de o betonieră în comuna Roma (video)

0

Moarte cumplită pentru şoferul unei betoniere, luni seară. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, din Botoşani, a fost strivit de utilajul de zeci de tone pe care îl conducea, după un moment de neatenţie.

Accidentul a avut loc în comuna Roma, în momentul în care se pare că șoferul a lăsat mașina neasigurată, fără frână de mâna trasă sau fără să fie bagată în viteză în timp ce era într-o pantă, pe un drum secundar. La un moment dat, mașina de mare tonaj a luat-o la vale, iar botoșăneanul a încercat să urce în ea și să o oprească.

Mastodontul a traversat drumul judeţean, după care a lovit un stâlp de electricitate şi apoi a ajuns cu roţile din stânga în şanţul de pe marginea drumului, înclinându-se pe o parte, peste gardul unei gospodării. Din păcate, şoferul betonierei nu a apucat să urce în cabină şi a fost pur şi simplu stivit între mastodont şi gardul de piatră. Martorii incidentului au sunat la 112 speriaţi de zgomotul prodos de impactul dintre betonieră şi stâlp, iniţial anunţând că şoferul a părăsit locul accidentului, acesta neputând fi văzut nicăieri.

Ajunse la faţa locului, însă, echipele de intervenţie au făcut descoperirea macabră. „Am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident provocat de o betonieră. Persoana de sex masculin era într-o laterală stângă, între un gard şi betonieră, contorsionat. A fost descarcerat, a fost predat colegilor de la SMURD, care, din păcate au costatat decesul persoanei”, a percizat plutonier adjutant Grădinariu Marius, şef al Gărzii de Intervenţie din cadrul ISU Botoşani.

Bărbatul era angajat la firma Cornell’s Floor, controlată de omul de afaceri Marcel Bîrsan. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi criminalişti, care au demarat o anchetă.

Deja ai votat!
se încarcă...