Bătrân rămas sub cerul liber în prag de iarnă (video)

0

În prag de iarnă, un pensionar din satul Ionăşeni – Truşeşti are nevoie de sprijinul semenilor, după ce, în urmă cu două zile, casa i-a fost distrusă de un incendiu. Casa bătrânească nu oferea nici până acum condiţii optime, însă bătrânul, în vârstă de 70 de ani, avea măcar un adăpost. Acum însă bărbatul se vede neputincios în viaţa sorţii, după ce a rămas pe drumuri.

În ajutorul lui a sărit Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic Botoşani”. „Am ajuns la un bunic de 70 de ani, care, din păcate, trece printr-o perioadă foarte grea. Nu e de ajuns că e bătrân, singur, că a fost părăsit de copii, care au plecat departe în lume şi nu mai ştie nimic de ei. I-a luat foc şi casa. Nu rămâneţi indiferenţi, cum nu aţi rămas nici până acum”, a declarat acesta.

Daniel Câşlariu a făcut apel la toţi cei care îl pot ajuta, pentru a reuşi să-i găsească bătrânului o rulotă, sau un modul unde să poată locui pe timpul iernii.

Persoanele care doresc să se implice în acest demers umanitar pot să doneze orice sumă în conturile deschise de Asociaţia „Grup Civic Botoşani”: RO03BTRLRONCRT0530156401, sau RO50BTRLEURCRT0530156401, Codul Swift BTRLRO22.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...