Bobo Food – Bucătărie asiatică pentru încântarea botoşănenilor

0

Asia, cu misterele și aromele sale este prezentă la BOBO – FOOD,  restaurant cu specific chinezesc dedicat iubitorilor de mâncare asiatică şi pentru cei ce vor să experimenteze gusturi noi.

Toate preparatele sunt gătite de chefi chinezi, foarte buni cunoscători ai artelor culinare asiatice, după reţete tradiţionale, cu ingrediente proaspete şi arome delicate, unice.

Meniul este unul foarte variat pornind de la supa iute-acrişoară, la o gamă largă de salate gătite cu urechi de lemn, creveţi, preparate din carne de porc specifice, vită în sos de stridie, orez, spaghete chinezeşti, sosuri şi desert, toate gata să-ţi lase gura apă.

Situat în centrul oraşului, strada Calea Naţională nr. 103 (în staţia de maxi taxi, Piaţa Mare) BOBO FOOD oferă clienţilor meniuri la preţuri bune. Mai mult, la BOBO FOOD  botoşănenii pot savura delicioasele preparate şi la domiciliu sau la birou, prin comandă telefonică la 0783.348.080, transportul fiind gratuit.

Restaurantul este deschis de luni până vineri între 8.00 şi 20.00, sâmbată de la 9.00 la 18.00, iar duminică de la 9.00 până la 16.00 după-amiază.

Hai sa ne împrietenim şi s-avem poftă la BOBO FOOD!

Deja ai votat!
se încarcă...