spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTLa ce pot folosi o măsuţă de laptop?

La ce pot folosi o măsuţă de laptop?

O masuta de laptop poate fi foarte utila in orice locuinta. Ea te poate ajuta intr-o multime de situatii. Pe unele probabil le cunosti, la altele poate nu te-ai gandit pana acum. Vrem sa-ti vorbim in continuare despre cateva cazuri in care un astfel de articol ar putea fi potrivit.

Pentru a-i permite laptopului sa functioneze in mod corespunzator

Insasi denumirea te trimite cu gandul la notebook-uri, ultrabook-uri sau alte astfel de dispozitive. Ei bine, in timpul functionarii, daca nu va fi tinut pe o suprafata care sa permita o buna circulatie a aerului imprastiat de ventilatoare, device-ul se incalzeste si isi poate pierde din performante. Asta se intampla mai ales atunci cand stai in pat si tii laptopul pe picioare.

Pentru a te bucura de dispozitivul tau, fara a exista blocaje date de acumularea de caldura, un stand special ar fi foarte benefic. Sunt chiar si modele care vin cu ventilatoare suplimentare, pentru performante si mai bune.

Pentru o pozitie mai confortabila la birou

Se pare ca masutele acestea pot fi potrivite si pentru o pozitie corecta la birou. E bine ca uneori sa lucrezi din picioare pentru a te mai dezamorti si a mentine o postura cat mai corecta. In astfel de cazuri, poti sa plasezi standul pe birou si sa-l reglezi astfel incat sa stai cat mai drept si sa nu ai apoi dureri de spate sau membre.

Pentru a lua masa in pat

Daca in anumite zile ai chef si timp sa lenevesti si sa iei pana si masa in pat, o masuta ce poate fi utilizata si pentru laptop poate fi de ajutor si pentru a servi micul dejun, cina sau pranzul. Vei sta intr-o pozitie comoda si te vei bucura de linistea casei tale si de timpul liber pe care il ai.

Pentru a-ti face temele sau a nota diverse lucruri in formatul clasic creion-hartie

Atunci cand trebuie sa scrii ceva pe diverse foi, ca totul sa se faca cu usurinta, e nevoie sa ai o baza solida care sa te ajute sa notezi cat mai bine si sa scrii cat mai frumos. Daca e vorba de teme, de exemplu, va trebui sa petreci destul de mult timp cu astfel de activitati si ai nevoie de o pozitie cat mai confortabila.

O masuta de acest gen iti poate veni in ajutor, astfel incat totul sa fie cat mai usor si cat se poate de comod. Poate ti-e putin rece si nu ai chef sa stai la birou, poate nu te simti bine, poate masa de lucru clasica e ocupata de altcineva si asa mai departe.

Pentru a citi

Daca iti place sa citesti mult stii bine ca uneori poate fi obositor sa tii mult timp in mana o carte, mai ales daca e vorba de volume cu multe pagini si dimensiuni mai generoase. In astfel de cazuri, o masuta ti-ar putea fi foarte utila. Iti poti ridica perna si sa iti rezemi de ea spatele, sa stai in sezut, in capul patului si sa te bucuri de lectura.

Daca o astfel de varianta ti-a starnit interesul si ai vrea sa achizitionezi si tu o masuta pentru laptop, poti afla cum anume sa faci asta si ce modele de top exista in mediul online de pe site-ul celor de la Clovis.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...