Seniori premiaţi de municipalitatea botoşăneană

0

Festivitate emoţionantă organizată astăzi de municipalitatea botoşăneană. 101 cupluri de seniori botoşăneni au primit diplome, flori şi premii în bani, în semn de recunoştinţă pentru implicarea lor în dezvoltarea oraşului, dar şi pentru că trăiesc bucuria de a avea zeci de ani de trai în comun. Festivitatea a fost organizată la Casa Tineretului, acolo unde au fost invitate cele 79 de cupluri de aur care sărbătoresc 50 de ani de la nuntă, respectiv 22 de cupluri care au ajuns la nunta de diamant (60 de ani de la căsătorie).

Cătălin Flutur, primarul municipiului, le-a mulţumit sărbătoriţilor pentru activitatea lor şi pentru faptul că, indiferent de venituri, sunt cei mai conştiincioşi contribuabili. „Mă bucur să văd o sală atât de plină. Este unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am trăit și le trăiesc în continuare în experiența mea de primar al municipiului Botoșani. Am avut multe manifestări de genul acesta, erau 30, 40 de cupluri, acum avem peste 100 de cupluri și n-am încetat niciodată când iau cuvântul să le spun tuturor că fac acest lucru cu un mare respect pentru dumneavoastră. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut în viața dumneavoastră, pentru ceea ce ați făcut pentru municipiul Botoșani”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiul Botoșani.

Înainte de a fi premiați, seniorii botoşăneni au avut parte de o surpriză muzicală oferită de Corul Seminarului Teologic Liceal Ortodox ”Sfântul Gheorghe”. Momentul muzical i-a emoţionat pe sărbătoriţi până la lacrimi.

Cuplurile de aur au primit câte o diplomă, flori şi câte un premiu în bani în cuantum de 500 de lei, în timp ce cuplurile de diamant, pe lângă flori şi diplome au primit câte o mie de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...