Şofer drogat prins la volan, pe o stradă din municipiu

0

Un tânăr care a plecat la drum cu maşina, cu toate că se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, a fost surprins în trafic de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Botoşani. Incidentul a fost înregistrat ieri, pe 25 noiembrie a.c., pe strada Nicolae Sofian din municipiu, tânărul fiind dat jos de la volan şi anchetat penal.

În fapt, echipajul de ordine publică, care se afla în patrulare, a oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Avrămeni. Era un control de rutină, doar că în timpul discuţiilor poliţiştilor li s-a părut suspect modul în care reacţiona cel de la volan şi prin urmare l-au testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă. Ulterior, tânărul a fost testat şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Prin urmare, şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar la final poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Este cel de-al treilea caz de acest gen descoperit de poliţiştii botoşăneni de la utilizarea aparatului DrugTest, un microlaborator portabil primit vara aceasta de Inspectoratul de Poliţie Judeţean prin intermediul unui program derulat de Poliţia Română.

Deja ai votat!
se încarcă...