Campania “5000 de zâmbete” se apropie de final

0

Campania „5000 de zâmbete” iniţiată de Asociaţia „Grup Civic Botoşani” se apropie de final. Ieri au ajuns la Botoşani primele 2500 de pachete cu dulciuri, livrate de un producător de dulciuri din Covasna. Daniel Câşlariu, preşedintele asociaţiei, a anunţat că aceste pachete au fost plătite, însă asociaţia nu dispune de fondurile necesare pentru a acoperi şi costurile pentru celelalte 2500 de pachete.

„Nu trebuie sa faci nimic mai mult decât să dăruiește 10 lei și un copil va fi fericit. A mai rămas puțin timp din păcate și sper din suflet să reușim să achităm și diferența pentru încă 2500. Indiferent de situație, eu mi-am asumat că voi face 5000 de copii fericiţi și am hotărât să comand cele 5000 de pacheţele pentru copilași nevoiași din mediul rural chiar dacă nu am toţi banii”, a declarat Daniel Câşlariu.

Această campanie are drept grup ţintă copii din mediul rural care, potrivit iniţiatorilor, au dreptul să se bucure şi să primească daruri în preajma sărbătorilor de iarnă. Proiectul a fost demarat la începutul lunii noiembrie, pentru partea organizatorică, iar pachetele vor ajunge la copii în perioada 2 – 6 decembrie.

Persoanele care doresc să aducă zâmbetul pe faţa unor copii din mediul rural şi vor să se implice în această campanie pot să doneze orice sumă în conturile deschise de Asociaţia „Grup Civic Botoşani”: RO03BTRLRONCRT0530156401, sau RO50BTRLEURCRT0530156401, Codul Swift BTRLRO22.

Deja ai votat!
se încarcă...