Director liberal, prospăt instalat, urecheat de prefect pentru întârziere

0

Proaspăt reinstalat în funcția de director executiv al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Botoșani (APIA), Bogdan Cîmpanu, a și intrat în colimatorul prefectului Dan Șlincu. Bogdan Cîmpanu nu a ajuns la începutul ședinței lunare a Colegiului Prefectural și a lipsit de la momentul în care s-a anunțat schimbare structurii acestuia, prin numirea sa la șefia APIA și a unui nou șef la conducerea Inspectoratul de Poliție al Județului Botoșani (IPJ) Botoșani.

Pe funcția de director al APIA Botoșani a fost numit domnul Cîmpanu Bogdan, care nu este prezent. Nu am fost anunțat că este în concediu. Probabil este prea devreme pentru el (n.r. – ora 10:00), nu s-a trezit încă. Probabil că își permite aroganța aceasta”, a spus prefectul Șlincu.

După câteva minute, și-a făcut apariția și noul director de la APIA, iar reprezentantul guvernului în teritoriu nu a scăpat nici de această dată ocazia de a-l muștrului pe Cîmpanu. „Dacă știam că e prea dimineață pentru dumneavoastră puneam ședința mai târziu”, i-a spus prefectul, aducându-i la cunoștință că a făcut anunțul reintrării lui în componența Colegiului Prefectural la începutul ședinței.

Bogdan Cîmpanu a răspuns că a fost reținut „cu raportările la APIA centrală pentru plățile în avans către fermieri”.

Prezența directorilor de instituții la ședințele lunare Colegiului Prefectural este obligatorie. În cazul în care directorii nu pot participa, pot delega altă persoană din instituție care să îi reprezinte.

Nici noul șef al polițiștilor botoșăneni, comisarul șef Viorel Avram. nu a ajuns la ședință, deoarece acesta a petrecut doar două zile la Botoșani după ce a fost detașat de la Caraș-Severin, după care a intrat în concediu. La ședința Colegiului Prefectural și la conducerea IPJ este, în acest moment, comisarul șef Adrian Stoian, detașat acum două săptămâni jumătate de la IPJ Iași.

Deja ai votat!
se încarcă...