Operațiune de amploare. 25 de percheziții la traficanții de țigări

0

Operațiune de proporții organizată în această dimineață de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Botoșani. Sub coordonarea procurorilor din cadrul Biroului teritorial al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și cu sprijinul de specialitate din partea altor structuri, polițiștii au descins astăzi dimineață la 25 de locații din județ, unde au vor desfășura percheziții domiciliare.

Potrivit primelor informații, ampla acțiune declanșată de SCCO și DIICOT Botoșani vizează destructurarea a două grupări infracționale organizate specializate în contrabanda cu țigări. Perchezițiile au loc inclusiv în municipiul Botoșani, dar și în alte localități din județ.

Operațiunea este în primă desfășurare, suspecții urmând să fie aduși la sediul DIICOT pentru audieri. În funcție de probatoriul administrat, anchetatorii vor decide dacă se impune luarea unor măsuri față de persoanele implicate în afacerile ilegale.

Deja ai votat!
se încarcă...