spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTSpune-mi ce HUSA DE TELEFON ai, ca sa-ti spun cine esti! TOP...

Spune-mi ce HUSA DE TELEFON ai, ca sa-ti spun cine esti! TOP 6 tipare!

Dupa cum probabil stii deja, hainele pe care le porti te reprezinta si arata lumii intregi cine esti cu adevarat. Chiar daca ti-ar putea veni greu sa crezi, la fel se intampla si in cazul huselor de telefon.

Acestea reprezinta un accesoriu indispensabil, fapt pentru care nu exista persoana care sa nu detina macar una. Astfel, prin intermediul imprimeului, a culorii sau a tipului de carcasa ales, poti afla cu usurinta multe detalii despre persoana din fata ta.

Citeste ce spune carcasa telefonului despre tine şi despre cei din jur!

  • Stralucitor

Husa de telefon cu imprimeu stralucitor arata ca esti o persoana foarte distractiva. Iubesti petrecerile, sa fii inconjurat de prieteni si sa-ti traiesti viata la cote maxime. In plus, daca alegi o husa pentru S9+ cu acest tip de imprimeu, conturezi faptul ca esti o fire copilaroasa, optimista si cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

  • Transparent

Prin intermediul unei carcase de telefon transparente exprimi faptul ca esti o persoana sincera, care intotdeauna spune lucrurilor pe nume si care nu se fereste sa afirme ceea ce gandeste. Mai mult decat atat, daca alegi sa-ti imbraci smartphone-ul in acest fel, dai dovada de o modestie iesita din comun, care rar poate fi intalnita la oamenii din jur. Prin urmare, o persoana ce poarta o husa de telefon transparenta, trebuie tinuta aproape, deoarece prezinta mai multe calitati, decat defecte.

  • Nonconformist

Fie ca este vorba despre desenul pe care il poarta, fie despre nuanta sau imprimeu, o husa de telefon nonconformista este ideala pentru persoanele creative, cu un simt estetic foarte pronuntat. In plus, persoanele care prefera husele de telefon iesite din comun, vorbesc mult, se exprima usor si se ataseaza extrem de repede de persoanele din jurul lor.

Acest tip de carcasa este intalnit in special la gama Iphone, dar unele modele pot fi gasite si la celelalte tipuri de telefon.

  • Monocromatic

Daca esti o persoana serioasa, calculata si foarte linistita, atunci ti se potriveste o husa de telefon monocromatica. Acest tip de carcasa se potriveste perfect persoanelor timide si retrase, deoarece nu atrage atentia sub nicio forma. Daca persoana din fata ta, poarta o astfel de husa, este indicat sa ii oferi spatiu si sa fii discret, pentru a nu o face sa se simta incomod.

  • Floral

In general, imprimeul floral este purtat de catre femei, deoarece este delicat si foarte elegant. Astfel, daca te numeri printre femeile care prefera acest model de husa, cu siguranta esti o fire vesela, sofisticata, putin aeriana, foarte prietenoasa si amabila. De regula, persoanele care aleg acest imprimeu au foarte multi prieteni si adora iesirile in oras.

  • Negru

Negru este o culoare sobra, intunecata, dar care este preferata de foarte multi oameni. Cei care aleg huse de telefon negre sunt persoane introvertite, emotive, care pot fi ranite destul de usor. Acestea nu vorbesc mult, au putini prieteni si isi petrec majoritatea timpului in casa, in fata televizorului.

Husele negre pot fi gasite pentru orice tip de telefon, motiv pentru care nu trebuie sa-ti faci griji, daca te hotarasti sa achizitionezi una.

 

Prin urmare, daca iti doresti sa-ti cunosti mult mai bine colegii de munca, de la facultate sau amicii, uita-te la husa de telefon pe care o poarta, si afla-le in acest fel personalitatea.

Sursa foto: Unsplash.com, Pexels.com

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.8 ° C
12.7 °
8.9 °
70 %
0.7kmh
27 %
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...