vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BT5 sfaturi de urmat pentru renovarea bucătăriei

5 sfaturi de urmat pentru renovarea bucătăriei

Bucătăria este locul în care îți începi ziua, în care îți bei cafeaua pentru a avea un plus de energie. Așa că, aceasta merită din plin să investești în amenajarea ei. Renovarea bucătăriei este un proces important, iar pentru a avea succes, este nevoie să te organizezi bine, să faci alegeri potrivite nevoilor tale și să urmezi câteva sfaturi care îți vor face munca mai ușoară. 

Sfaturi practice pentru amenajarea bucătăriei

 Alege cu grijă persoanele cu care vei lucra 

Echipa cu care vei alege să lucrezi va juca un rol foarte important în renovarea bucătăriei tale. Este nevoie să alegi profesioniști, chiar dacă costurile se vor ridica, ai nevoie de aceștia. Toate ideile, materialele și lucrurile pe care le-ai achiziționat își vor pierde valoarea, dacă vei alege să lucrezi cu niște nepricepuți.

Măsurarea spațiului 

Trebuie neapărat să măsori cu atenție spațiul de care dispui. Cumpără o ruletă și începe să treci pe o foaie dimensiunile. Înainte de a te uita după obiectele de mobilier și electrocasnice, este necesar să cunoști dimensiunile bucătăriei tale. Pe foaia de hârtie notează: lungimea, lățimea, înălțimea, spațiul dintre perete și ușă și spațiul dintre perete și fereastră. După ce ai notat aceste lucruri, poți începe să îți faci singur schiță mobilierului dorit și adaugă frigiderul, plita, cuptorul etc. Trebuie să te hotărăști ce loc vor ocupa, fiind obiecte total necesare într-o bucătărie. 

Nevoile tale sunt importante

An de an apar noi trenduri, dar este necesar să ai în vedere nevoile tale. Moda este trecătoare, iar ce se poartă anul acesta este posibil ca peste câțiva ani să nu mai fie apreciat. Trebuie să te gândești dacă îți place să gătești, dacă ai o familie mare sau dacă faci petreceri în locuința ta, acestea sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vederea achiziționării mobilei pentru bucătăria ta. Trebuie să gândești practic, nu uita!

Lucrurile pe care le alegi trebuie să îți lase suficient loc liber

După ce ai măsurat spațiul disponibil trebuie să te gândești la obiectele de mobilier pe care le vei achiziționa. Nu trebuie să aglomerezi bucătăria cu prea mult mobilier, ai nevoie de spațiu să te miști, nu să stai să te strecori printre obiectele de bucătărie. Ai o mulțime de variante de unde să alegi, iar când vorbim despre instalație poți achiziționa chiuvete FRANKE, la preturi accesibile.

Alege materiale calitative

Bucătăria este un loc în care se petrece mult timp și unde pot să apară diferite accidente, de exemplu: se pătează un perete, se strânge apă în jurul chiuvetei etc. Trebuie să alegi materiale care să reziste în timp, nu ca cele de proastă calitate care în câteva luni se strică. Acestea pot distruge toată munca ta, iar rezultatul nu o sa fie unul dorit. Dacă vei alege materiale de calitate te vei bucura de bucătăria asta mulți ani. Click aici pentru mai multe informaţii. 

Acum că ai aflat cele mai practice sfaturi ai nevoie doar de puțină inspirație pentru a avea cea mai frumoasă bucătărie. Îți poți trece ideile pe o foaie și, de ce nu, să vorbești cu un specialist care te va ajuta să pui totul în practică.

sursă foto: shutterstock.com

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...