Proiectul “Suflet de Român” al Colegiului “Eminescu”, selectat în finala “1 România”: “Tu ce faci pentru România?”

0

Echipa proiectului “Suflet de Român”, proiect tradițional la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, Botoșani, a fost selectată pentru a participa la finala concursului “1 România”: “Tu ce faci pentru România?”

“Concursul va fi difuzat, în direct, duminică, 1 decembrie, pe postul de televiziune Antena 3, începând cu ora 20.00, și rugăm cât mai mulți botoșăneni să ne susțină prin votul lor. Echipa proiectului este coordonată de profesorul Cristina Bălăucă, coordonator educativ, care va reprezenta în concurs Colegiul Național <Mihai Eminescu> Botoșani. Îi urăm succes și ne dorim să fiţi alături de noi prin votul vostru!”, a declarat profesorul Cristina Chiriac, directorul colegiului.

Potrivit oficialului, filmul de prezentare a colegiului cuprinde cele mai importante secvențe din activitățile desfăşurate în fiecare an în cadrul proiectului de mare răsunet “Suflet de Român”. “Dacă în anii precedenți  elevii și cadrele didactice din colegiu au sărbătorit Ziua Națională a României în diverse forme inedite, reușind anul trecut să creeze în tribunele Stadionului Municipal un drapel de dimensiuni gigantice, iar pe gazon imaginea luminoasă a numărului 100, anul acesta apelăm la spiritul de solidaritate al românilor. Ne dorim acum să colectăm 5000 de pungi de sânge. Anual în România  peste 600.000 de pacienți au nevoie de sânge. Dorim, astfel, să oferim o altă semnificație tricolorului: Roșu-sângele donat,Galben – pâinea pe care o vom cumpăra cu tichete de masa, Albastru – suntem Noi: Speranța, Optimismul, Aspirația”, a mai spus Cristina Chiriac.

Deja ai votat!
se încarcă...