Căruțaș trimis la Iași după ce a fost spulberat de camion

0

Un bârbat de 55 de ani, din localitatea Tudora, județul Botoșani, a fost grav rănit și a ajuns la Iași, iar calul său a decedat, după ce au fost victimele unui accident rutier ce a avut loc joi seară, pe DJ 208I. Incidentul a avut loc în momentul în care căruțașul se deplasa spre localitatea Joldești, cu un atelaj hipo încărcat cu lemne.

Tudoreanul se deplasa pe aceeași direcție de mers cu un camion, care la un moment dat l-a izbit din plin în spate, atelajul nefiind semnalizat corespunzător, pe timp de noapte. Acesta a solicitat ajutor, prin apel la 112, la fața locului fiind direcționate un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD și un echipaj de poliție.

Victima, care părea a fi în stare de ebrietatea, a suferit mai multe contuzii și traumatisme, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”. Ulterior, din cauza rănilor suferite la cap, bărbatul a fost trimis cu o ambulanță cu medic la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiuniii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări pentru a se stabili cauzele exacte ale modului în care s-a produs accidentul.

Deja ai votat!
se încarcă...