Control la un depozit de lemne soldat cu două amenzi

0

Timp de două zile, pe 27 și respectiv 28 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani cu sprijinul lucrătorilor Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat un control pe linia respectării prevederilor legale privind transportul, primirea, depozitarea şi comercializarea materialului lemnos la un depozit de lemne de pe raza oraşului Dorohoi.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate, echipa de control a găsit diferenţe între cantitatea de material lemnos înscrisă în documente şi stocul faptic existent în depozit, în sensul că pentru o perioadă de 6 luni a fost comercializată cantitatea de 39,31 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 4.700 de lei, fără respectarea prevederilor legale.

Prin urmare, administratorul depozitului a fost amendat cu 5.000 de lei, fiind dispusă şi confiscarea valorică a materialului lemnos. Totodată, echipa de control a constatat că societatea nu respectă modul de completare al avizelor de însoţire a materialului lemnos şi registrul de intrare-ieşire material lemnos, motiv pentru care lucrătorii din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au amendat societatea cu 5.000 de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...