A aflat la Urgenţe că este gravidă

0

S-a dus la spital cu stare de moleşeală şi dureri abdominale şi a aflat că este însărcinată în luna V-a. Este cazul unei femei de 40 de ani dintr-o localitate din marginea judeţului, care a ajuns în weekend la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) după ce a început să acuze dureri abdominale şi stări de ameţeală şi slăbiciiune.

La prima vedere, aceasta nu părea a fi însărcinată, pentru că abdomenul era doar un pic proeminent. Intrată însă în cabinetul de consultaţii, medicul i-a oferit femeii o adevărată surpriză. „La o primă examinare am crezut că ar putea fi o tumoră, pentru că spunea că nu are cum să fie sarcină. A venit că avea stări de leşin şi dureri abdominale. Dar la echograf s-a văzut şi fătul, car are prezenţă cardiacă”, a spus un medic din cadrul UPU.

Dintr-o primă evaluare, sarcina părea a fi destul de dezvoltată, de cel puţin 18 săptămâni, femeia suferind un şoc în momentul în care a primit vestea, ea mai având 6 copii acasă.

Medicii spun că poziţia sarcinii nu era una normală, fătul fiind mai sus decât în mod normal în uter, aceasta putând fi o explicaţie pentru faptul că, fizic, femeia nu părea însărcinată. Aceasta a fost direcţionată către Maternitate, pentru un consult de specialitate.

Deja ai votat!
se încarcă...