Cristina Bălăucă, de la Colegiul “Mihai Eminescu, a câştigat Concursul “1 România”

0

Profesorul Cristina Bălăucă, mama olimpicului Ştefan Răzvan Bălăucă, a câștigat a patra ediție a concursului „1ROMÂNIA”, organizat de Antena 3, de Ziua Naţională.

În concurs au intrat Cristina Bălăucă, Didel Bădărău, Olteanu Mihai, Florin Bucuțea, Carmen Turcu, Cristian Mititelu, Zsok Donat și Liviu Calafeteanu. Ei şi-au expus ideile în fața juriului din care au făcut parte Oana Zamfir, Mircea Badea, Radu Tudor și Mugur Ciuvică.

După prima probă eliminatorie, au rămas doar patru concurenți: Cristina Bălăucă, Florin Bucuțea, Zsok Donat și Liviu Calafeteanu, iar în finală s-au înfruntat Florin și Cristina.

Prin votul telespectatorilor, câștigătoare a fost declarată Cristina Bălăucă, mama olimpicului Ştefan Răzvan Bălăucă, singurul elev din România care a obținut 10 la Bacalaureat fără să susțină vreo probă, întrucât toate probele i-au fost echivalate de rezultatele impresionante obținute la Olimpiadele Internaționale.

Proiect de suflet al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”

Cristina Bălăucă este coordonatorul proiectului “Suflet de Român”, proiect tradițional la Colegiul Național “Mihai Eminescu”.

Filmul de prezentare a colegiului a inclus cele mai importante secvențe din activitățile desfăşurate în fiecare an în cadrul proiectului de mare răsunet “Suflet de Român”. “Dacă în anii precedenți  elevii și cadrele didactice din colegiu au sărbătorit Ziua Națională a României în diverse forme inedite, reușind anul trecut să creeze în tribunele Stadionului Municipal un drapel de dimensiuni gigantice, iar pe gazon imaginea luminoasă a numărului 100, anul acesta apelăm la spiritul de solidaritate al românilor. Ne dorim acum să colectăm 5000 de pungi de sânge. Anual în România  peste 600.000 de pacienți au nevoie de sânge. Dorim, astfel, să oferim o altă semnificație tricolorului: Roșu-sângele donat,Galben – pâinea pe care o vom cumpăra cu tichete de masa, Albastru – suntem Noi: Speranța, Optimismul, Aspirația”, a declarat profesorul Cristina Chiriac, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Deja ai votat!
se încarcă...