Femeie rănită grav de propriul soț

0

O femeie de 55 de ani, din Stăuceni, a ajuns la Urgenţe cu un picior aproape secţionat chiar de soţul ei, din greşeală.

Totul s-a întâmplat vineri, când soţul femeii a decis să cureţe grădina de buruieni şi arbuşti. Din acest motiv, acesta a luat o motocoasă, pe care a echipat-o cu un disc special, mult mai puternic şi mai ascuţit decât firul cu care acestea vin echipate standard.

La un moment dat însă, când soţia acestuia era lângă el, bărbatul a scăpat motocoasa de sub control, după ce a lovit cu discul o piatră. Din nefericire, unealta s-a oprit în piciorul femeii, pe care aproape l-a retezat în totalitate. Pierzând mult sânge şi speriată, femeia a încercat să se panseze, iar soţul ei a solicitat ajutorul cadelor medicale prin serviciul de urgenţă 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat femeii primul ajutor, dar a şi anunţat cazul grav în Urgenţe, pentru ca o echipă medicală să fie pregătită pentru a o prelua pe aceasta. „Pacienta a suferit o fractură deschisă de gambă dreaptă, leziunea fiind aproape completă. Imediat cum a ajuns la spital, aceasta a fost transferată în sala de operaţii”, a percizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Urmează ca medicii să încerce, prin mai multe intervenţii chirurgiocale, să îi redea femeii funcţionalitatea gambei, pentru a nu fi vorba de o amputaţie.

Deja ai votat!
se încarcă...