Tânăr trimis în boxa acuzaţilor după ce a violat şi ucis o bătrână

0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr din Darabani, acuzat de tentativă la tâlhărie calificată urmată de moartea victimei şi viol.

Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în dimineaţa zilei de 14 iulie a.c., când tânărul, Andrei M., în vârstă de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool, a urmărit-o pe bătrâna în vârstă de 85 de ani, din satul Bajura (oraş Darabani), până când aceasta a ajuns la domiciliu ei. Apoi, individul a dat buzna în locuinţa femeii şi a agresat-o pe octogenară, cu scopul de a-i fura banii. Pentru că nu a găsi nimic, tânărul a tăbărât pe bătrână şi a violat-o, victima decedând câteva ore mai târziu, din cauza leziunilor suferite ca urmare a loviturilor primite.

Dosarul a fost înaintat instanţei de judecată a Tribunalului Botoşani, care va verifica legalitatea administăririi probatoriului şi a întocmirii rechizitoriului, după care va stabili data la care va începe procesul. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 20 de ani de puşcărie.

Deja ai votat!
se încarcă...