vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCamerele de supraveghere, o metodă eficientă pentru agricultori și fermieri deopotrivă

Camerele de supraveghere, o metodă eficientă pentru agricultori și fermieri deopotrivă

Metodele moderne de protecție sunt îmbrățișate la fel de bine și de locuitorii din mediul rural. Camerele de supraveghere în mod special s-au dovedit a fi investiții bune, pentru că îi pun în mare încurcătură pe hoți. Condiția este să fie de calitate, echipamente profesionale ce captează imagini clare, astfel încât în cazul unor patrunderi prin refracție, imaginile surprinse să poată fi o dovadă.

Deși trăiesc în comunități restrânse, la sat, toată lumea se cunoaște cu toată lumea, teama de furt, hoție este permanentă. Sute de bătrâni stau doar în paza câinilor din curte, cu tinerii din familie plecați peste hotare, simt că nu au cine să îi apere. Sunt sute de cazuri de tâlhărie chiar și în plină zi, iar noaptea, cu atât mai multe.

Camerele de supraveghere au funcții complexe și pot descuraja infracțiunile

https://www.skut.ro pune la dispoziție o gamă largă de sisteme de securitate, echipamente pentru supravegherea video, precum și videointerfoane și interfoane. O astfel de sursă pune la dispoziție diverse tipuri de camere de supraveghere, practic pentru toate tipurile de buget.

Între preferințe și limite de buget, camera de supraveghere potrivită va fi aleasă și în funcție de interesul fiecăruia, de zona ce trebuie supravegheată. Totuși multitudinea de opțiuni pe care publicul o are la dispoziție poate fi confuză. Numai din punct de vedere al formei, al designului, tipurile de camere de supraveghere pot fi atât de diverse.

Bullet sau dome – două dintre cele mai populare tipuri

Camerele de supraveghere de tip dome și-au câștigat numele după forma lor rotundă. Camera în sine este protejată de un dome transparent. Pot fi folosite cu succes atât în interior, cât și la exterior, pentru spații comerciale sau rezidențiale.

Marele câștig la acest tip de camere se referă printre altele și la aspectul lor, la designul lor discret. De asemenea, grație acestei forme, este mai greu de depistat spre ce unghi se îndreaptă camera. Sunt mai durabile și rezistente mai ales la vandalism. Totodată, astfel de camere pot monitoriza arii extinse.

În catalogul de oferte de la Skut, aceste tipuri de camere de supraveghere sunt în peste 150 de modele. Pot avea microfon încorporat, cu zoom, cu lentilă fixă sau varifocală, cu rezoluții la fel de variate, până la 8 mpx.

Camerele de supraveghere de tip bullet

În ceea ce privește aceste tipuri de camere, de asemenea printre cele mai populare, numele lor este sugestiv, ținând cont de forma lor cilindrică. De regulă sunt reperate imediat și sunt prima formă de intimidare astfel încât infractorii să fie descurajați din start. La fel ca și în alte cazuri, vorbim despre posibilitatea de a fi instalate în interior sau la exterior.

Avantajoase la rândul lor, camerele de tip bullet vin și ele cu varietate mulțumitoare, atât la capitolul performanță, cât și în ceea ce privește instalarea. Pot avea rezoluții foarte bune, de până la 12 mpx, cu infraroșu, în variante cu sau fără zoom integrat.

Alegerea potrivită depinde de cerințele fiecăruia

Pentru a-și dovedi eficienţa ca sistem de supraveghere camera aleasă trebuie să corespundă unor cerințe. Funcțiile acestor sisteme pot fi atât de variate, încât să permită monitorizare noaptea, indiferent de condițiile de vreme, deci oferind claritate și pe timp de ceață. Tehnologiile din spatele camerelor de supravehere și sutele de funcții și setări vor putea oferi în cele din urmă siguranța sporită.

Cine le preferă? Pot fi instalate pe proprietatea privată, atât timp cât nu interferează cu alte proprietăți învecinate unghiul de supraveghere. În funcție de tipologia lor pot fi montate pe verticală sau orizontală. Alegerea potrivită va fi rezultatul unei consultări amănunțite cu furnizorul. Preferați să comunicați acestuia ce vă interesează, pentru a vă oferi variantele optime.

Agricultori și fermieri deopotrivă pot apela la această metodă. Siguranța personală, dar și cea a bunurilor este un interes de actualitate, așadar orice efort în acest sens, merită.

Variantele oferite de skut.ro sunt de la producători de renume pe această nișă – Samsung, Dahua, Hikivison etc. Orice achiziție făcută are inclusă în preț și montajul, un serviciu cu acoperire națională. Garanția este de 2 ani per produs, astfel de detalii putând fi oferite de specialist, celor interesați.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...