Experiment sexual terminat pe masa de operații

0

O femeie de 28 de ani, din judeţ, a ajuns la spital cu o problemă mai puţin obişnuită.

Aceasta a apelat serviciul 112 la finele săptămânii trecute, din cauza unei sângerări la nivel vaginal. Iniţial, femeia le-a spus cadrelor medicale că avea o problemă la nivelul vaginului şi folosea un spray special pentru a trata zona, iar în weekend, din greşeală, ar fi introdus capacul în vagin şi nu l-a mai putut scoate.

Pentru că varianta ei nu părea prea plauzibilă, aceasta a recunoscut la spital că şi-a introdus în mod voit un spray odorizant, iar capacul a rămas blocat în interior. Speriată şi cu dureri tot mai mari, femeia a apelat la ajutorul medicilor. „Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Ulterior, aceasta a fost exterantă, urmând să revină la un control după 30 de zile, însă starea ei era una bună.
Cazul, deşi şocant, nu este pe atât de rar pe cât ar putea părea. De cele mai multe ori, însă, la spital ajung bărbaţii, în astfel de ipostaze jenante.

Ultimul exemplu de acest fel a fost al unui bărbat din judeţ, care a ajuns pe masa de operaţii după ce şi-a introdus în fund un pahar de sticlă. Atunci, în mod uluitor, medicii au reuşit să scoată paharul întreg, în urma unei operaţii complicate, evitând o hemoragie masivă, în cazul în care obiectul de veselă s-ar fi spart în interiorul pacientului.

Deja ai votat!
se încarcă...