spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BTVrei un living uimitor? Află cum să alegi cea mai bună mobilă...

Vrei un living uimitor? Află cum să alegi cea mai bună mobilă pentru livingul tău!

Livingul este încăperea reprezentativă intr-o locuință, așadar modul în care arată este foarte important. La momentul actual sunt disponibile atâtea modele și tipuri de mobilă pentru living, încât alegerea unui anumit stil care să îți reprezinte casa poate fi destul de dificilă. Mobilierul pentru living joacă un rol foarte important și din acest motiv ar trebui să ai în vedere atât avantajele pe care le poate oferi, cât și eficientizarea la maximum a spațiului disponibil.

Mobila de living nu îndeplinește doar un rol estetic – aceasta ar trebui aleasă în funcție de utilitate, volum și calitate, așadar aceste trei elemente trebuie să se îmbine perfect, astfel încât să poți spune că ai ales cea mai bună mobilă pentru livingul tău. Nu este suficient să alegi piese care să aibă numai una dintre cele trei caracteristici, iar mobila pentru living de la Studio Casa le bifează pe toate, pentru ca tu să nu resimți în timp, dezavantajele unei alegeri neinspirate.

Așadar, ești gata să-ți alegi mobila pentru living? Află cum, având în vedere cele trei caracteristici (calitate, utilitate, și aspect), pentru a nu regreta decizia mai târziu!

  • Mobilă de living de calitate

Calitatea mobilierului pentru living este una dintre cele mai importante caracteristici ce ar trebui să îți influențeze alegerea. Aici sunt incluse: calitatea materialelor, calitatea accesoriilor și componentelor, calitatea finisajelor, etc. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele cărora trebuie să le acorzi atenție, având în vedere că mobila pentru living este considerată o investiție pe termen lung.

Pe piața de profil există o gamă variată de materiale din care poți alege, însă unele dintre cele mai populare pentru mobila de living sunt lemnul, PAL-ul, și MDF-ul (ultimele două materiale nu sunt la fel de rezistente sau elegante ca lemnul, însă au prețuri mai bune).

  • Mobilă de living utilă

Pentru ca mobila de living să fie utilă și eficientă, ea trebuie aleasă în funcție de dimensiunile încăperii, dar și de spațiul disponibil. Specialiștii în design interior recomandă ca livingul să nu fie prea încărcat, accentul punându-se pe spațiile de depozitare. 

Vrei să afli un secret? Te-ar ajuta foarte mult dacă ai vizualiza camera așa cum ai vrea să fie mobilată și locul în care va fi plasată fiecare piesă de mobilier. Totodată, este indicat să măsori camera înainte de a achiziționa mobila, iar în cazul în care ai un living mic, ai putea să optezi pentru un mobilier care să aibă și corpuri suspendate (dulapuri). Acestea pot eficientiza mult mai bine spațiul din living.

  • Aspectul mobilei de living

Din punct de vedere estetic, mobila ar trebui să se potrivească, în primul rând, cu aspectul, cu stilul și paleta cromatică încăperii. De exemplu, dacă livingul tău este mai clasic și elegant, este indicat să alegi o mobilă din lemn, sau în combinație de lemn cu sticlă, ori metal.

Dacă livingul este modern și minimalist, atunci poți opta pentru o mobilă de living simplă, din lemn în combinație cu MDF. Liniile, formele, culorile, accesoriile și finisajele mobilierului pentru living trebuie să fie, de asemenea, în ton cu stilul camerei, iar dacă nu ai o idee foarte clară despre cum să-ți decorezi livingul, sfatul specialiștilor este să te orientezi spre un mobilier mai simplu, fără accente mari pe de decor.

Poți fi un adevărat designer de interior pentru locuința ta, dacă vei ține cont de sfaturile și trucurile specialiștilor în domeniu, iar rezultatul final va fi un living amenajat exact pe gustul tău!

Sursa foto: unsplash.com

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.3 ° C
15.6 °
12.1 °
58 %
1.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...