Campanie umanitară cu mii de zâmbete de copil

0

5005 de copii botoşăneni sunt mai frumoşi cu tot atâtea zâmbete, bucurii, dar au realizat şi că, atunci când oamenii au un ţel comun, pot muta şi munţii din loc. În doar trei zile. Asociaţia „Grup Civic Botoşani”, iniţiatoarea campaniei „5005 de zâmbete”, darurile au ajuns la toţi copiii.

„5005 de zâmbete. Ce poate fi mai frumos decât să vezi 5005 de zâmbete? Indiferent cât de greu a fost și cât de obositor, când ajungi la ei și le simți fericirea din chipul lor și mai ales dacă primești și îmbunătățirea totul devine mult prea frumos. Am trăit zilele acestea niște sentimente cum nu am trăit toată viaţa mea și sunt foarte mândru că am reușit împreună cu dumneavoastră să ajungem la 5005 de copii. Noi nu ne oprim aici și mai avem o surpriză”, a anunţat Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic Botoşani”.

El a ţinut să le mulţumească voluntarilor şi tuturor celor care s-au implicat în campanie. „Mulțumim frumos doamnei Iustina Irimia-Cenușă care a avut plăcerea să vină azi împreună cu mine în școlile vizitate astăzi ca și voluntar. Dacă și dumneavoastră doriți să ne dați o mână de ajutor puteți să donați aici: IBAN-ul contului curent în lei deschis pentru Asociaţia <Grup Civic Botoşani> este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in euro este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22. Vă mulțumesc frumos pentru ajutor”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Producătorul care a furnizat pacheţelele cu dulciuri o oferit ca bonus încă 150 de pachete care vor ajunge astăzi la copii din zona Prăjeni.

Daniel Câşlariu este hotărât să continue demersurile umanitare şi are deja stabilită lista cu familiile nevoiaşe la care va ajunge până în sărbătorile de iarnă.

Deja ai votat!
se încarcă...