Municipiul Botoşani a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă (video)

0
sdr

În urmă cu câteva ore, municipiul Botoşani a intrat oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Aşa după cum a anunţat primarul Cătălin Flutur, au fost pornite ornamentele luminoase „pentru a-i arăta lui Moș Nicolae calea spre copiii cuminți din tot orașul”. Pietonalele Unirii, Bancar și Transilvaniei, Parcul Mihai Eminescu, Parcul Primăriei și Parcul Sucevei, bulevardele Mihai Eminescu și George Enescu, Calea Națională, Centrul Vechi, străzile Primăverii, Sucevei, Marchian și Cuza Vodă au îmbrăcat haina de sărbătoare. 816 figurine și 2800 de metri de șiruri luminoase de țurțuri vor străluci noapte de noapte în oraș.

Pe lângă luminile festive din dotarea primăriei, în acest an au fost achiziționate figurine noi, care au fost amplasate pe Bulevardul Mihai Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Marchian și Onicescu, dar şi pe Calea Națională, de la strada Armoniei până la intersecţia cu strada  Sucevei.

Parcul Eminescu iese în evidenţă cu cupola de lumini şi castelul din Orășelul Copiilor. În această seară, deja erau în zonă părinţi cu copii care au demarat primele şedinţe foto de sărbătoare.

sdr

sdr
dav
dav
dav
dig
Deja ai votat!
se încarcă...