Impact violent lângă Carrefour (video)

0

Două persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată, după un accident care a avut loc la intersecţia străzii Sucevei cu Bulevardul Mihai Eminescu.

Un autoturism Volvo, condus de o tânără de 20 de ani, începătoare, a pătruns în intersecţie dinspre Lidl, fără a acorda prioritate unui autoturism Volkswagen Sharan condus de un bărbat de 40 de ani din Botoşani, care se îndrepta spre Calea Naţională. Impactul a fost unul extrem de violent, doi dintre pasagerii din Volvo fiind răniţi. O femeie de pe scaunul din dreapta faţă a rămas blocată în maşină, impactul fiind chiar în dreptul portierei acesteia.

La faţa locului au sosit două echipaje de Poliţie şi echipajul cu medic al SMURD, paramedicii de pe ambulanţă reuşind să deblocheze uşile şi să o scoată pe femeie în condiţii de siguranţă din maşină. Aceasta a fost ulterior preluată de ambulanţă şi transportată la Urgenţe. “Pacienta a suferit o contuzie la nivelul coloanei cervicale şi un traumatism cranian. Era stabilă, conştientă şi a fost transportată la spital pentru investigaţii amănunţite”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD. Soţul acesteia, aflat pe bancheta din spate, a suferit şi el un traumatism cranian puternic, însă a refuzat transportul la spital pentru a rămâne alături de şoferiţa care a suferit un atac de panică.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deviat traficul în zona accidentului, începând cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestuia. Niciunul dintre şoferi nu era băut.

Deja ai votat!
se încarcă...