Premiu de excelenţă obţinut de municipalitatea botoşăneană pentru Parcul “Cornişa”

0

Municipalitatea botoşăneană a obţinut la cea de a treia ediţie a Galei Asociaţiei Municipiilor din România, premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România.

”Sunt bucuros să vă anunț că, în această seară, Municipiul Botoșani a primit din partea Asociației Municipiilor din România premiul de excelență pentru promovarea culturii, turismului și sportului, pentru obiectivul Parcul de agrement turistic și sportiv <Cornișa>. Este o recunoaștere națională a rezultatului spectaculos al eforturilor noastre de a pune Botoșanii, cu ajutorul complexului de la Cornișa, pe harta turistică a României. Ca botoșăneni, putem să ne mândrim cu bijuteria de la Cornișa, apreciată, iată, de întreaga țară”, a transmis primarul Cătălin Flutur după festivitatea de premiere.

Gala AMR este organizată pentru a pune în evidență excelența în diverse domenii pentru administrația publică locală şi a stimula performanța și schimbul de bune practici într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru administrația publică locală.

Aceste domenii sunt: Educație, Sănătate și Asistență socială, Transport public și mobilitate, Protecția mediului și gestionarea eficientă a deșeurilor, Regenerarea urbană a spațiilor publice,  Promovarea culturală, turistică și sportivă, Eficiență energetică, Digitalizare / Smart City, Guvernarea locală participativă, Promovarea și susținerea antreprenoriatului.

Municipiul Botoşani a aplicat anul acesta, la domeniul (6) Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă, cu prezentarea Parcului de Agrement Turistic şi Sportiv „Cornişa”.

Municipiul Botoşani este membru AMR, încă de la înfiinţarea acestei structuri. AMR a fost constituită în vederea promovării intereselor comune ale autorităților administrației publice locale pentru soluționarea și gestionarea nevoilor publice în numele și pentru interesul colectivităților locale.

Deja ai votat!
se încarcă...