Puhoi de slujbe disponibile

0

Chiar dacă se apropie sfârșitul anului pe piața muncii botoșăneni sunt sute de slujbe disponibile. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), oferta din această săptămână este de 856 de locuri de muncă, doar cu vreo două sute mai puține decât la sfârșitul lunii trecute și asta.

În oferta din această săptămână au apărut mai multe posturi pentru ingineri în diferite domenii: constructor, instalaţii, mecanici, chimici, geodezi. Interesant este că Poliția Locală vrea să angajeze un inginer constructor cu o vechime de un an. De asemenea, sunt oferte pentru profesori de legislație rutieră, economiști, specialiști în marketing, administratori, în resurse umane, translatori sau traducători.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi de farmacie, asistenți manageri, reepționeri, operatori de calculatoare, agenţi de vânzări, contabili, gestionari, poștași, șoferi, cofetari sau diferiți specialiști în domeniul industrial.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Locurile de munca disponibile (aici)

Deja ai votat!
se încarcă...