Tentativă de jaf la Brico Depot

0

O femeie, agent de pază la magazinul Brico Depot din Botoşani, a ajuns la spital după ce a încercat să împiedice un jaf ca în filme, care a avut loc ziua în amiaza mare.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, la magazinul Brico Depot de pe Calea Naţională, unde ocupanţii unui autoturism marca Volkswagen cu numere ed Bucureşti, au încercat să sustragă mai multe materiale şi scule electrice din curtea unităţii.

Din câte se pare, cei doi, un bărbat şi o femeie, au parcat maşina lângă un gard ce desparte zona interioară a magazinului de parcare, de unde au încarcat în maşină mai multe scule şi echipamente, aşezate de ei dinainte în acel loc.

La un moment, dat, când încărcau prada, aceştia au fost observaţi de o femeie, agent de pază, care a încercat să îi oprească. Cei doi au descărcat în grabă lucrurile furate şi au demarat în trombă, călcând-o pe agenta de pază cu roata peste piciorul drept. Femeia de 37 de ani a fost transportată la spital cu o ambulanţă, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipajde de poliţie, care au început cercetările. “În prezent colegii mei sunt la faţa locului şi desfăşoară cercetări sub astpectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Femeia rănită a ajuns la Urgenţe cu un traumatism puternic la nivelul gambei drepte, aceasta fiind preluată de medici pentru o examinare amănunţită. “Pacienta a precizat că roata i-a trecut cu totul peste laba piciorului, iar după ceva timp nu a mai ruşit să îl mişte şi i-a amorţit complet. va fi supusă unui examen complet şi probabil internată”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
se încarcă...