Concert de colinde la Biserica “Sfânta Cuvioasă Parascheva”

0

Botoşănenii sunt aşteptaţi duminică, 15 decembrie, la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, acolo unde, începând cu ora 17.00, va avea loc un Concert de colinde. Concertul „Deschide uşa, creştine!” va fi susţinut de Grupul coral al Bisericii „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, dirijat de profesorul Laurenţiu Palade, inspector şcolar. Botoşănenii sunt aşteptaţi la manifestare nu numai ca spectatori, ci să şi colinde alături de grupul coral.

„Colindele se cântă în cor, împreună, în stare de comuniune pentru că persoanele care le cântă, copiii, tinerii sau vârstnicii reprezintă cetele de îngeri care au cântat la nașterea Mântuitorului în Betleem: <Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu, și pe pământ pace, între oameni bunăvoire>”, a declarat preotul Grigore Diaconu.

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, enoriaşii din această parohie sunt implicaţi şi în tradiţionalul proiect social care presupune o colectă de bani şi bunuri care vor ajunge la familiile şi persoanele defavorizate.

Deja ai votat!
se încarcă...