Pieton rănit grav pe Primăverii (video)

0

Un bărbat de 42 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital după ce a fost izbit în plin de un autoturism.

Accidentul a avut loc miercuri seară pe strada Primăverii, la intersecţia cu strada Curcubeului, în momentul în care pietonul a încercat să traverseze strada dinspre Parcul Curcubeului spre trotuarul opus. Acesta a fost izbit în plin de un autoturism Audi, condus de un bărbat de 32 de ani, care se îndrepta dinspre George Enescu spre Sucevei.

Bărbatul a rămas pe asfalt plin de sânge, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj de Poliţie, dar şi unul de la Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor celui rănit. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Urgenţe, din cauza rănilor suferite. „Pacientul era policontuzionat în urma unui accident rutier. Acesta prezenta un traumatism cranian acut închis, plăgi escoriate la nivelul regiunii zigomatice stângi, regiunii frontale stângi şi la degetele ambelor mâini, cu observaţie de traumatism coloană cervicală”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă, urmând a stabili cu exactitate dacă accidentul a avut loc pe trecere sau în apropierea ei, pentru că şoferul şi victima aveau variante diferite. În timp ce victima a spus că se afla pe trecere, şoferul maşinii le-a zis poliţiştilor că acesta a traversat strada în fugă în diagonală, impactul având loc cu 2-3 metri înainte de trecerea de pietoni.

Cert este că pietonul a traversat dinspre stânga spre dreapta, iar după accident, şoferul a mutat maşina de la locul faptei, parcând-o pe o alee secundară, urmând a fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru modificarea locului accidentului.

Traficul pe Strada Primăverii a fost blocat timp de aproape jumătate de oră.

Deja ai votat!
se încarcă...