Sală de sport reabilitată, dar fără utilităţi, la Colegiul “Mihai Eminescu”

0

Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului, şi-a propus să viziteze câteva obiective de investiţii din Botoşani. Ieri, 10 decembrie, însoţit de consilierii municipali Daniela Trişcă Vicol şi Gabriel Tanasă, edilul a ajuns la Colegiul „Mihai Eminescu”.

„Am ajuns la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, unde timp de mai bine de un an se lucrează la reabilitarea sălii de sport. Lucrările la clădire sunt aproape gata dar pe partea de utilităţi abia se face proiectarea lor. În condițiile în care obiectivul trebuia recepţionat în luna iulie 2019, nici la această dată elevii prestigioasei unități de învățământ nu se pot prezenta la orele de educație fizică într-o sală complet renovată, dotată și utilată. Azi urmează să aibă loc recepția lucrărilor dar unitatea se prezintă într-o stare nu tocmai fericită. Apa nu curge la robinete, nu este curent electric, vestiarele nu sunt echipate iar în sală nu este pardoseală, branşamentele la utilităţi fiind in sarcina Primăriei, sub directa coordonare a domnului primar Cătălin Flutur care nu a delegat nimănui atribuţiile pe partea de dezvoltare”, a scris Cosmin Andrei pe o reţea de socializare.

Potrivit acestuia, la obiectivul ”Consolidare și reabilitare sală de sport “Colegiul Național Mihai Eminescu”, lucrările au început 3 octombrie 2018, cu un termen de execuție de 12 luni. Beneficiar al acestor lucrări este municipalitatea iar investitor, Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 1.974.539 lei.

„Caut o soluţie pentru ca elevii să facă orele de educație fizică la Sala Polivalentă sau altă sală de sport din apropiere”, a mai transmis Cosmin Andrei.

Deja ai votat!
se încarcă...