Tânăr înjunghiat grav în fața blocului

Un nou caz grav a ajuns pe mâinile medicilor, în a doua zi de Crăciun. Un tânăr de 29 de ani, din Trușești, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat.

Bărbatul a fost adus de o ambulanță din stradă, în noaptea de joi spre vineri, după ce un necunoscut l-a atacat și lovit cu pumnii în față, apoi cu un cuțit în spate. Atacul a avut loc chiar în fața blocului în care locuia bărbatul, acesta nereușind să își recunoască atacatorul.

Căzut într-o baltă de sânge, bărbatul a apucat să sune după ajutor, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Urgențe. “Pacientul a fost adus în serviciul nostru prezentând o plagă înjunghiată regiune torace posterior drept, prin agresiune, precum și o plagă contuză buză inferioară. A fost stabilizat și internat pe secția Chirurgie”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care încearcă acum să găsească agresorul. “În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii având indicii cu privire la identitatea posibilului autor. Victima urmează să fie examinată medico legal, iar în funcție de aceste concluzii, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!