În municipiu vor fi amenajate două parcări

0

Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului, intenţionează să propună ca în bugetul pe acest an să fie prinse fonduri pentru proiectarea şi amenajarea a două parcări. Una dintre parcări se află în zona Aleea Pinului. „Am avut întâlniri cu cetăţenii din acel cartier, iar ei au cerut amenajarea unei parcări pe un teren unde şi acum sunt lăsate maşinile, dar într-un mod impropriu. Acel teren permite amenajarea unei parcări, urmând să scoatem la licitaţie locurile respective”, a explicat Cosmin Andrei.

Edilul a adăugat că cealaltă parcare va fi amenajată pe un teren aflat lângă Stadionul Municipal, partea dinspre Bulevardul Eminescu.

Tot în bugetul pe anul în curs, viceprimarul va propune alocarea de fonduri pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pe terenul aflat în spatele Casei Cărţii. „Terenul se pretează pentru amenajarea unei parcări subterane şi supraterane. Este o suprafaţă generoasă, într-o zonă supraaglomerată, unde au fost nenumărate solicitări pentru rezervarea unor locuri de parcare, care nu s-au putut rezolva. Îmi doresc în acest an măcar întocmirea unui studiu de fezabilitate pe acel teren, pentru a putea vede cum se va putea construi şi cât costă această parcare, studiul de fezabilitate fiind obligatoriu pentru această investiţie”, a mai spus Cosmin Andrei.

+8 -1
se încarcă...