Bărbat accidentat pe trecere de un taxi

0

Un bărbat a ajuns la spital la finele săptămâni trecute, după ce a fost lovit de un taxi pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de pe strada Cuza Vodă, în dreptul Pietonalului Unirii, în momentul în care bărbatul de 47 de ani încerca să traverseze dinspre Pietonal spre Primărie, însă în acel moment a fost izbit de un autoturism în regim taxi, condus de un bărbat de 57 de ani.

Victima a fost trântită pe asfalt, însă nu şi-a pierdut starea de cunoştinţă. Taximetristul l-a suit pe acesta în maşină şi l-a transportat imediat la Urgenţe, unde a fost preluat de cadrele medicale, după care a sunat la 112 pentru a anunţa evenimentul. „Victima a suferit un traumatism la nivelul membrului superior drept, care i-a fost imobilizat, ulterior fiind internat pe secţia de chirurgie pentru supraveghere medicală”,a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

La locul accidentului s-a deplasat o echipă de criminalişti, care a îceput o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...