Botoşăneni terorizaţi de un tânăr drogat

0
Botoşăneni terorizaţi de un tânăr drogat

Ieri după amiază, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflaţi în misiune de patrulare, au fost solicitaţi de cetăţenii care locuiesc pe strada Calea Naţională, numărul 87, pentru a lua măsuri cu doi tineri care aveau un comportament deviant şi adresau cuvinte şi expresii jignitoare la adresa trecătorilor.

Polițiștii locali au găsit un bărbat care avea un comportament violent, o stare euforică și un tremurat excesiv. Fiind legitimat, tânărul P.A., în vârstă de 27 ani, a recunoscut că a fumat o țigaretă ce conţinea substanţe halucinogene.

Conform procedurii, poliţiştii locali au solicitat sprijinul unui echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, tânărul fiind preluat şi  transportat la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

„În perioada următoare vom intensifica misiunile de identificare a persoanelor predispuse la consumul substanţelor interzise, în vederea combaterii acestui fenomen care din păcate ia amploare”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Poliţiei Locale.

+7 -6

se încarcă...