Botoşăneni terorizaţi de un tânăr drogat

0

Ieri după amiază, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflaţi în misiune de patrulare, au fost solicitaţi de cetăţenii care locuiesc pe strada Calea Naţională, numărul 87, pentru a lua măsuri cu doi tineri care aveau un comportament deviant şi adresau cuvinte şi expresii jignitoare la adresa trecătorilor.

Polițiștii locali au găsit un bărbat care avea un comportament violent, o stare euforică și un tremurat excesiv. Fiind legitimat, tânărul P.A., în vârstă de 27 ani, a recunoscut că a fumat o țigaretă ce conţinea substanţe halucinogene.

Conform procedurii, poliţiştii locali au solicitat sprijinul unui echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, tânărul fiind preluat şi  transportat la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

„În perioada următoare vom intensifica misiunile de identificare a persoanelor predispuse la consumul substanţelor interzise, în vederea combaterii acestui fenomen care din păcate ia amploare”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Poliţiei Locale.

Deja ai votat!
se încarcă...