Roată de rezervă plină cu ţigări de contrabandă

0

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit 170 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 2.000 lei, ascunse în roata de rezervă a unui autoturism.

Descoperirea a fost făcută duminică, pe 19 ianuarie a.c., în momentul în care în punctul de trecere a frontierei s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, R.G., în vârstă de 48 de ani. Bărbatul era pasager într-o autoutilitară Mercedes Sprinter, iar înainte de formalităţile de rigoare a susţinut că nu are nimic de declarat.

În schimb, în baza profilului de risc, echipa de control comună a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au scos la lumină cele 170 de pachete cu ţigări care fuseseră ascunse în roata de rezervă a maşinii. În valoare totală de 2.040 de lei, ţigările au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...