Tânăra înjunghiată de iubit a fost salvată de medici

0

Tânăra înjunghiată de 12 ori a fost externată şi îşi poate din nou îngrijri copilaşii. Fata a ajuns la Botoşani pe picioarele ei, medicii reuşind să o salveze la timp pentru a nu rămâne cu sechele. Fata de 19 ani, din comuna Suliţa, a fost externată de către medicii ieşeni în cursul zilei de duminică, aceasta având indicaţia de a merge la medicii botoşăneni pentru consult şi pentru a i se scoate firele chirurgicale.

Tânăra a fost transportată în stare critică la Iași pe data de 11, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei. Incidentul a avut loc în localitatea Dracșani, comuna Sulița, chiar în casa în care cei doi locuiesc de mai mult timp. Iubitul fetei, în vârstă de 24 de ani, a venit vineri seara cu alți doi tineri acasă pentru a bea împreună cu aceștia. Trezindu-se cu musafiri nepoftiți, tânăra s-a supărat pe acesta și i-a reproșat acest lucru. Enervat de comportamentul iubitei, acesta și-a ieșit din minți, a pus mâna pe un cuțit de pe masă și a început să o lovească pe fată cu violență. Nu mai puţin de 12 lovituri de cuţit au numărat medicii după ce fata a ajuns la spital cu o ambulanţă.

Două dintre plăgile suferite de fată i-au pus acesteia viaţa în pericol, medicii diagnosticând-o cu o plagă tăiată în zona traheei, iar o alta care i-a penetrat plămânul şi i-a cauzat un hemopneumotorax.

Potrivit literaturii de specialitate, hemopneumotorax reprezintă prezenţa concomitentă de aer şi sânge în cavitatea pleurală, consecutiv unui traumatism toracic în care s-a produs ruptura plămânului.

Tânăra de 19 ani are doi copii, de 4 și 2 ani cu un alt bărbat.

Deja ai votat!
se încarcă...