Botoșăneanca dată dispărută s-a întors singură acasă

0

Botoșăneanca dată dispărută la începutul acestei săptămâni a revenit singură la domiciliu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, Florentina Georgiana Chirilă s-a întors acasă în seara zilei de 20 ianuarie a.c. „Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a fost plecată de la domiciliu”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Având în vedere că tânăra are aproape 30 de ani, polițiștii au apreciat că a fost vorba de o plecare voluntară de la domiciliu și imediat ce aceasta a revenit acasă măsura urmăririi a fost revocată.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția ei la începutul acestei săptămâni. Astfel, Florentina Georgiana Chirilă a plecat de acasă duminică, pe 19 ianuarie a.c., când a ieșit din apartament și a plecat fără să precizeze unde se duce. Alertați că aceasta nu a mai revenit acasă la o oră rezonabilă, așa cum obișnuia, cei din familie au sesizat poliția și au dat-o dispărută.

Deja ai votat!
se încarcă...