Motocicletă furată din Italia găsită în mașina unui moldovean

0

Un cetățean moldovean a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca în timp ce încerca să treacă frontiera cu o motocicletă furată ascunsă în mașină.

Cazul a fost descoperit astăzi dimineață, când în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul moldovean D.L., în vârstă de 29 de ani, care conducea un microbuz Mercedes Benz, înmatriculat în Republica Moldova. „Cu ocazia controlului, în microbuz a fost descoperită o motocicletă marca Harley Davidson, parţial asamblată şi fără numere de înmatriculare. Pentru motocicletă, şoferul nu a putut prezenta documente, iar în urma verificărilor în bazele de date, colegii noştri au constatat că aceasta figurează ca furată din Italia, din noiembrie 2018”, a arătat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat motocicleta cu 650 euro, fără a avea cunoștință despre faptul că aceasta este furată sau implicată în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinure, iar motocicleta, în valoare de 3.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Deja ai votat!
se încarcă...