Concurs cu zeci de candidaţi la Ambulanţă

0

Tot mai mulţi şoferi profesionişti botoşăneni renunţă la viaţa de şofer de camion sau autocar pentru a lucra aproape de casă, pe un post la Stat.

O importantă unitate sanitară, cunoscută deja pentru concursurile cu foarte mulţi participanţi, nu s-a dezminţit nici de această dată. 40 de candidaţi s-au înscris la concursul organizat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) pentru două posturi de şoferi de autosanitară. Astfel, pentru pstul de şofer de la Săveni s-au înscris 24 de candidaţi, iar pentru postul de la Botoşani s-au înscris 16 şoferi profesionişti.

În urma celor două probe, susţinute la începutul acestei săptămâni, proba scrisă şi interviul, postul de la Botoşani a fost obţinut de Rusuciuc Florentin, cu nota 8.44, în timp ce la Săveni, unde concurenţa a fost şi mai mare, Beiu Daniel a câştigat postul cu nota 8.35.

În ultimul an, unitatea sanitară botoşăneană a ajuns să fie unul din cei mai râvniţi angajatori din judeţul Botoşani, de fiecare dată concursurile la care se scot un post sau maxim două, înregistrând chiar şi 40 de candidaţi.

Deja ai votat!
se încarcă...