Familie băgată în spital, în urma unui gest inconștient

0

O întreagă familie din municipiul Dorohoi a ajuns astăzi la spital, după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit la prânz, pe strada Constructorului din Dorohoi, când un bărbat în vârstă de 35 de ani a făcut un gest inconștient, încercând să aprindă focul în sobă cu o sticlă cu benzină.

„La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă, și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA). La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, ardea o parte din acoperișul casei și bunurile din interior”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). În urma incendiului, bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon și a fost transportat la spital cu ambulanța SAJ.

Intervenția a fost destul de riscantă întrucât în locuință se afla și o butelie de aragaz, care putea exploda oricând, însă pompierii au reușit să o scoată la timp din mijlocul flăcărilor. „În momentul izbucnirii incendiului, în locuință erau și cinci copii cu vârste între 3 si 9 ani. Aceștia au fost scoși din locuință înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului. Preventiv, dar medicul de pe ambulanța SJA a decis să îi transporte și pe copilași la spital”, a adăugat Dorina Lupu.

Deja ai votat!
se încarcă...