Judecat pentru tentativă de omor, după un atac cu cuțitul

0

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Văculești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de tentativă de omor, după o faptă comisă chiar la începutul acestui an.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a avut loc pe 4 ianuarie a.c., când bărbatul, Ilie Florin L., l-a înjunghiat în piept pe fiul concubinei sale. Tânărul venise în vizită, dar a avut o dispută verbală cu bărbatul, iar acesta din urmă a luat cuțitul și l-a înjunghiat. Rănit grav, Cristian M. a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, iar cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Găsit la domiciliu, Ilie Florin L. a fost ridicat pentru audieri la numai câteva ore de la agresiune, după care a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de omor, el fiind și în prezent în spatele gratiilor. Dosarul penal întocmit pe numele lui a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Botoșani, magistrații urmând să-i stabileasca pedeapsa pentru fapta comisă.

Deja ai votat!
se încarcă...