Învăţământul botoşănean este în doliu

0

Învăţământul botoşănean este în doliu. Magda Bucătaru, profesor de fizică la Colegiul Naţional „AT Laurian”, un dascăl preţuit şi îndrăgit de corpul profesoral şi de elevi, cu rezultate deosebite în activitatea didactică, a plecat în ceruri să le predea îngerilor. La numai 53 de ani, Magda Bucătaru a pierdut lupta cu o boală cruntă. Vestea a produs multă mâhnire în rândul celor care au cunoscut-o.

„Drum bun printre îngeri, Magda! Laurianul a pierdut un profesor valoros… Eu am pierdut o prietenă dragă… Spre cancelaria din cer, cum emoționant a spus Elena Agachi, a mai plecat un dascăl minunat. Te voi păstra mereu în amintirea mea, dragă Magda…Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul profesorului Mihaela Prăjinariu, directorul colegiului.

Mesaje de apreciere pentru dascălul care a plecat prea devreme din această lume au transmis şi alţi botoşăneni. „Draga noastră, doamna Magda, noi vă spunem <drum spre lumină>, dar, de fapt, dumneavoastră ați fost lumina noastră, a părinților şi copiilor pe care i-ați modelat, le-ați dat încredere şi aripi! Pentru mine si copilul meu veți rămâne Îngerul păzitor, vă mulțumim pentru că ați făcut parte din viața noastră!”, este mesajul transmis de un cadru didactic botoşănean.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Deja ai votat!
se încarcă...