Drogat ajuns cu maşina în şanţ, după o urmărire cu poliţia

0

Un tânăr care a urcat la volan, fără permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, a încercat să fugă de poliţişti, dar a ajuns cu maşina în şanţul de pe marginea şoselei.

Scena s-a petrecut duminică, pe 26 ianuarie a.c., pe un drum comunal din Todireni, când poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni patrulau prin comună şi au observat un autoturism al cărui conducător auto, în momentul în care a observat autospeciala poliţiei, a dat imediat în marşarier şi a încercat să dispară. Echipajul de poliţie a plecat imediat după el, dar în timpul urmăririi şoferul fugar a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au realizat că la volan maşinii era un tânăr de 24 de ani, din Todireni, care nu avea permis de conducere. De asemenea, în momentul în care i-au făcut controlul corporal, poliţiştii au scos scos la iveală un recipient ce conţinea o substanţă vegetală, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa canabis.

Ulterior, teribilistul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar la final poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive şi deţinere de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Deja ai votat!
se încarcă...