Vatmanii Eltrans se pregătesc de şcoală

0
dav

Vatmanii angajaţi ai societăţii Eltrans se pregătesc să urmeze cursuri pentru a putea să conducă autobuzele care vor fi folosite de societatea în perioada în care se va lucra la reabilitarea infrastructurii de transport cu tramvaiul. „După ce facem licitaţia pentru autobuze, îi vom trimite la cursuri pe vatmanii care s-au înscris pentru a face şcoala de şoferi pentru Categoria D. Avem 15 colegi care vor urma aceste cursuri, pe cheltuiala societăţii deoarece este vorba de reconversie profesională. Vom încheia contract cu ei, pentru ca după şcolarizare să-şi continue activitatea în cadrul societăţii. Dacă vor pleca, vor returna banii daţi de noi pe cursuri”, a declarat Victor Ivănescu, directorul general al Eltrans.

Conducerea societăţii a transmis oferte şcolilor de şoferi pentru a fi stabilită unitatea unde vatmanii vor urma aceste cursuri.

„Dacă cineva nu va dori să facă şcoala de şoferi şi nu va dori nici să fie taxator, că mai avem colegi care se pensionează, vor fi trimişi în şomaj. Cu forţa nu-i putem ţine în societate”, a mai declarat Victor Ivănescu.

Pe 31 ianuarie, vor fi deschise ofertele firmelor care sunt interesate să asigure în cadrul unui leasing operaţional, nouă autobuze societăţii Eltrans.

Deja ai votat!
se încarcă...