A fugit de polițiști, dar a fost prins și băgat în arest

0

Luni, pe 27 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 29 de ani din comuna Ştiubieni, cercetat pentru conducere fără permis.

Potrivit polițiștilor, săptămâna trecută, mai exact pe 23 ianuarie a.c., tânărul a condus un autoturism pe drumul comunal DC16, în afara localităţii Negreni, fără a poseda permis de conducere. Mai mult de atât, tânărul nu a oprit la semnalul efectuat de către poliţiştii rutieri, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic. Ulterior, a abandonat autoturismul pe raza localităţii Ştiubieni şi a fugit, împrejurare în care a pierdut cheia de contact a autoturismului.

Autoturismul a fost ridicat însă de polițiști în vederea continuării cercetărilor, iar în urma investigațiilor anchetatorii au ajuns la tânărul cu pricina. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au mai stabilit că autoturismul nu are poliţă de asigurare obligatorie valabilă, iar inspecţia tehnică periodică este expirată din luna noiembrie 2019. „Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...