Hoți de câini prinși în urma unor percheziții

0

Trei tineri din comuna Prăjeni au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, în urma unor percheziții domiciliare organizate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani- Biroul de Investigaţii Criminale. Descinderile au avut loc luni, pe 27 ianuarie a.c., cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani fiind bănuiți de furt calificat în formă continuată.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în nopţile 12 spre 13 decembrie 2019 şi 1 spre 2 ianuarie a.c., cei trei tineri au pătruns fără drept într-un padoc aparţinând unui bărbat de 41 de ani din municipiul Botoşani şi au sustras opt câini din rasa ciobănesc de Asia Centrală, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de euro”, a precizat astăzi Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate la locuințele celor trei suspecți, polițiștii au găsit și cei opt câini furați, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar la finalizarea acestora, cauza va fi înaintată unității de parchet cu soluţie procedurală.

Deja ai votat!
se încarcă...