Șoferii inconștienți, pericole pe șosele

0

Orice plecare la drum cu mașina poate reprezenta o aventură. Nu numai din cauza stării drumurilor, ci și din cauza celor care nesocotesc regulile. Și asta pentru că, oricât de corect ar fi un șofer el poate deveni oricând victima unui accident provocat de cei inconștienți.

Luni, de exemplu, pe 27 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au depistat, pe strada Sf. Ioan Românul din municipiu, un bărbat de 32 de ani din oraș, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul îi fusese încredinţat de o femeie de 29 de ani, care se afla în autoturism și care știa că bărbatul nu posedă permis de conducere. La finalul cercetărilor, ambii s-au ales cu dosare penale, bărbatul fiind cercetat pentru conducere fără permis, iar femeia pentru încredințarea mașinii.

Tot luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Darabani au depistat, pe strada 1 Decembrie din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma verificării cu etilotestul, rezultatul a indicat o îmbibație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat acum pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Deja ai votat!
se încarcă...