Concubini incendiați la Vorona (video)

0

Un bărbat și o femeie, care trăiesc în concubinaj, au suferit arsuri grave după o ceartă conjugală. Din primele informații, se pare că bărbatul și-a stropit iubita cu benzină pe spate și i-a dat foc, după care și-a dat și lui foc.

Două ambulanțe, din care una cu medic, au plecat la față locului, pentru a aduce răniții la spital.

Ulterior, casa în care a avut loc incidentul a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit Poliției, bărbatul de 50 de ani, în timp ce se afla în locuință, a incendiat-o pe concubina sa de 43 de ani prin stropire cu benzină și antrenare de flacără deschisă.

In urma acțiunii sale, au luat foc și bunuri din camera respectivă, focul extinzându-se inclusiv asupra autorului. “La fața locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigții Criminale, pentru cercetarea și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cele două persoane nu sunt cunoscute cu istoric din punctul de vedere al stărilor conflictuale sau altor situații de violență în familie.

Cei doi au ajuns la Urgențe la ora 19:20 aduși de două ambulanțe de Terapie Intensivă. Femeia are arsuri pe o suprafață mare de corp, în timp ce bărbatul este în stare mai gravă, având afectate căile aeriene.

STIREA SE ACTUALIZEAZA

Deja ai votat!
se încarcă...